Hösthemflyttardag!

Nu känns det verkligen som höst! Igår med alla väder dessutom! Först regn, sen stekande sol, hällregn och på kvällen kallt och blåsigt!
 
Jag fick nästan inget gjort med hästarna. Började med att plocka ner en sommarhage och flytta hem grejerna som varit vid betet. Byggde även ut Szums och Beas hage lite. Det tog en stund att packa upp allt och försöka få lite ordning så mer än halva dagen hade gått då innan jag hade fikat och bytt till torra skor. Då longerade jag galopp-programmet med Chokladen, men med kortare intervaller eftersom det var första gången. Med Clarinett skrittade jag ut i skogen, försökte hitta våra stigar i skyn som hade brett ut sig i sommar. Sen var tanken att ta även Dajmen men då öppnade himlen sig och ösregnet kom så jag hoppade över henne.
 
Efter lite mat åkte jag och hade några lektioner, och red lite på en kunds häst. Nu är det typ mitt i natten och jag borde sova men kan inte det, alldeles för mycket att fundera på. Vet inte alls hur jag ska lägga upp livet för att få det att fungera!
 
Baloo njöt av solen som sken mitt på dagen!
 
Det gjorde även prinsessorna!
 
Clarinett har fått en bling-pannband! Visserligen ett begagnat för 20 kr, och egentligen är jag inte jätte förtjust i bling, men lite roligt är det ändå!
 
 
Den här skogen är lite skum och otäck, träden är inte bara döda -de står dessutom i spikraka linjer! Som en spökskog!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0