Fortsatt förkyld!

Fortsatt förkyld...
 
Tog det lugnt igår förmiddag, tittade lite på terränghoppningen från EM, förberedde lite för kursen och pysslade. Sen skulle jag på med transporten och då var det slut på lugnet! Stödbenet är trasigt men oftast går det bra att lyfta på den med en bräda, men igår gick det bara inte! Höll på i en halvtimme med vedträ och sten under för att lyfta på den och till slut fick jag på släpet, och i samma sekund tittar jag upp så står Nisse där! Hade jag bara väntat lite...
 
Skrittade ut en sväng med Clarinett och Dajmen vid hand, lagom tur för mig och Dajmen medan Clarinett egentligen skulle behöva jobba mer. Sen fick Lemonaden jobba i töm innan jag skjutsade upp först henne och Grå, och sen Szum och Bea, till gården. De hästar som blir kvar gjorde jag en stor hage åt. 
 
Sen duscha och i väg på Zorbcenter med jobbet! Vi hade femkamp och år tacobuffe. Trevligt och roligt men hade säkert varit bättre om jag hade varit frisk! Nu ladda för kurs!
 
Clarinett brukar alltid börja med att säga åt handhästen vem som bestämmer, igår fick hon med sig en stor tugga av Dajmens schabrak och spottade teddy sen!
 
Dags att vända! Vi red i kraftledningen och trots att det började dramatiskt med det bettet så gick ridturen bra!
 
Utsikt!
 
Efter ridningen och i väntan på kraftfoder! Dajmen närmast!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0