Tisdags feeling!

Hösten är ganska intensiv, med mycket som ska göras innan vintern, sen när det blir vinter så är det liksom bara att gilla läget och inse att det som inte blev gjort går vara ogjort...
 
Igår hann jag mest med hästarna, förutom ett ryck inne. Började med att jobba Dajmen och Szum i töm. Dajmen var överenergisk och okoncentrerad i början men sedan betydligt mer med på arbetet. Szum är också lite överenergisk men är ju äldre i gemet. Sen red jag Lilla Grå, med fokus på att få till eftergiften i innersidan, använde samma övning som jag gjorde med Clarinett på förra träningen vilket var bra. Clarinett fick sedan skritta fram i skogen och lyfta på benen, och sedan red vi bommar i trav och galopp. Wasabi sist ut, på med kapsonen och lite start och stopp övningar, hon behöver träna på att backa för det gillar hon inte.. Satte inte fast henne nu, det får bli ett projekt när såren från förra gången läkt!
 
Sen gjorde jag pizza och i så väg på lektioner. Satt även upp och red på en ponny åt en elev, det är verkligen bra att göra det emellan och ponny är ju roligt att rida!
 
Nu ny dag och bara en massa inspiration väntar i dag!
 
Dajmen tömkörs!
 
Så söt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0