Tandläkaren igen!

När det är höstlov och mina hästar är nyvaccinerade så kan man åka runt och ha lektioner mest hela dagen och det gjorde jag igår! Sen blev det nog mer tid i bilen än på ridbanorna men så kan det vara, och tandläkaren hann jag också med...
 
Först var jag till Liden, med tre pass på två olika ställen. Sen hem, ge lunch till hästarna, åt två klämda mackor till lunch själv och bytte om. Fortsatte till Moarna och hade en lektion där innan jag åkte till Sollefteå och tandläkaren. Jag hatar tandläkaren, har stora problem med borrljudet och givetvis tog inte bedövningen riktigt igår igen... Var lika ifjol när jag lagade, inte blir skräcken bättre av det men nu är det förhoppningsvis minst ett år till nästa besök. 
 
Ett snabbbesök på Granngården och köpte spån innan af hade ytterligare en lektion på hemvägen. Sen nattning av hästar, gjorde pizza och lite gofika, och tvärsomnade utan att ens ställt alarmet! Nu ny dag och lite lätt motion av några av hästarna igen. Och lite mer bilkörning och några lektioner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0