Sömnlös!

Igår var jag trött och seg, dock inte så mycket som jag kanske hade trott med tanke på att jag var vaken mer eller mindre från klockan 2 på natten till 5.15... 
 
Inte så konstigt att det blir lite sömnlösa nätter ibland, alldeles för mycket att fundera på och just nu är det tungt på många plan. Jag lyckades ju givetvis somna till slut, och var ju då såklart jättetrött när klockan ringde en timme senare. Men jobbade i alla fall Lemonaden i töm innan jobbet även om det blev lite stressigt, dock var det värt det för jag piggnade på mig då. Hon fick jobba i en av hagarna, banan var lite frusen och det är bra med lite omväxling. 
 
Efter jobbet så red jag Chokladen på banan. Hon var inte lika fin som i fredags men väldigt pigg! Var lite tjafsig i munnen, vet inte om det bara var överskottsenergi eller något annat men de stunder hon var i ramen och gick bra kändes hon super. Det är så roligt, men svårt, att rida henne när hon fungerar. Hon är känslig och jag blir lite för långsam i min ridning, men det är så roligt att hon är så pigg och kvick, och ytterligare ett tecken på att det är något som spökar i de perioder när hon är tjafsig och istadig. Just nu känns det bra i alla fall!
 
Kommer ni ihåg att jag släppte ut Lemonaden med de andra stona i söndags kväll? Igår eftermiddag när Linda kom till stallet så var hon ute igen! Hon är verkligen hopplös, nu får hon gå i sin straffhage tills de går över till vinterhagarna där det är tre trådar. Tycker ändå att det är skönt för de andra att få gå kvar i de större sommarhagarna så länge det går, Lemonaden får skylla sig själv!
 
Chokladen i ridbanelyset igår kväll!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0