Sista september!

Plötsligt händer det, alla bitar faller på plats och ridningen känns lätt och enkel! Då spelar det ingen roll att kvällarna är mörka och kalla!
 
Jag började igår med att jobba Lemonaden i töm innan jobbet, även hon fick jobba med bommar och jag ser att hon blivit mycket starkare i galoppen. Jättefin i töm nu så det är nog dags att jobba med ridningen igen. 
 
Sen Ica hela dagen, jobbade till 18.15 så mörkt innan jag ens kom till stallet. Då är varken energin eller motivationen på topp, men Clarinett räddade kvällen med ett fantastiskt ridpass. Hon bjöd bra, lätt för skänkeln, lätt i handen och kvar i ramen, höger galoppen var riktigt bra, vänster inte bra men betydligt bättre än den varit i sommar. Tänk vad mycket det kan göra att få den känslan? Att det börjat regna märkte jag inte förrän jag klevi av!
 
Jan nog behöva ha den känslan med mig i dag för denna morgon har börjat med snö och blåst! Prognosen säger regn hela dagen, och jag har massor av lektioner i kväll och innan dess en hög egna hästar som vill ha uppmärksamhet! 
 
Lemonaden på banan igår morse!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0