Sådär-dag!

Det kan väl inte vara fantastiskt alla dagar antar jag? Ingen skitdag i dag men knappast fantastiskt heller, helt enkelt lite sådär! Roligast var nog att Lemonaden lyckades ta av sig täcket i farten, och sämst att min rygg inte alls är bra igen.
 
Jag började i morse med att rida lite dressyr på Clarinett, ingen wow-känsla i dag men med lite lätt fruset underlag och en tappsko kan man inte räkna med det. Ett bra jobb för oss båda får räcka! Sen var planen att borsta lite på Wasabi och träna att stå uppbunden vid stallet, det gick sådär... Hon var inte helt med på det så vi måste träna mer på att stå uppbunden, men nästa gång gör vi det i boxen så hon blir lite mer inramad.
 
Sen Ica och jobb, hem och snabbmiddag innan jag och Linda träffades i stallet. Vi red ut med Bea och Grå, och det gick också sådär.. Fick börja med att slå i några sömmar på Bea som hade en lös sko, sen när vi skulle rida så skulle de först inte ens gå från gården... Sen var de båda väldigt spända mest hela turen, Grå blir ju gärna okontaktbar när hon blir så spänd så jag gick bitvis eftersom jag tycker att jag har bättre kontakt då. Det fungerade bra att sitta upp sen så kanske en lösning när hon blir sådär, det som är bra är att det inte sitter i lika länge nu, förut kunde det sitta kvar i flera dagar men nu släpper hon oftast det efter några minuter om man bara kan hålla kontakten. 
 
Sen hjälpte Linda mig att hänga på Dajmen och repetera det, gick bra så nu tar vi tag i att sitta på henne igen! Och det var efter det så släppte vi ihop Lemonaden igen med stona, hon har ju gått i ensamhage, straffhage, eftersom hon rymde så mycket ett tag, nu får hon en ny chans. Det gick rätt vilt till och Lemonaden sprang så hon tippade omkull, antagligen gick bogspännena av då för vi hittade sedan täcket i en hög i en annan del av hagen!
 
Linda, jag och Nisse avslutade sedan kvällen med marängswich, ändå bra avslut på en dag som varit sådär! 

Kommentarer
Postat av: Desirée Jonsson

Hur orkar du..?

Svar: Just nu gör jag inte det... Känns lite som ett ohållbart läge just nu, men jag vet att det kommer kännas bättre bara vi passerat jul och det är inte jättelångt dit!
Pernilla Engström

2019-10-06 @ 23:32:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0