Träningshelg!

Jag har varit så sjukt trött i helgen, egentligen kanske inte så konstigt då jag ju fortfarande är sjuk, har frusit en del och dessutom åkt till Dannero två dagar. Men ändå...
 
Vi har haft frukostsällskap båda dagar, så mysigt och trevligt! Igår var hingstägaren kvar och vi surrade massor, sen red jag Chokladen och Grå ett varsitt lätt dressyrpass innan jag och Clarinett åkte på dressyrträning. Clarinett var jättefin och det kändes kanon i traven, galoppen är svårare och jag har så svårt att rida i den, inte blev det lättare att hon blev busig när hon började bli trött och då försökte dra med mig... När jag kom hem gjorde jag mat, fläskfilé med champinjoner och grädde och ris till, så gott. Sen somnade jag klockan åtta, klev upp vid elva och duschade och sen sov jag igen...
 
I morse skulle Nisse jaga och då fick vi hans jaktkompis som frukostsällskap, dessutom bjöd hon på lussekatter! Sen fick Szum och Chokladen gå galopp-programmet i lina, jag försökte kolla puls och hjärtfrekvens som en del i det individuella arbete vi ska göra i kursen. Just det där med pulsen gick väl sådär..  Sen åkte jag och Clarinett på träning igen. Eftersom hon busade igår så tog jag västen i dag, men i första galoppen sprack dragkedjan på den! Sjukt tråkigt eftersom jag inte har råd med någon ny nu... Annars var Clarinett väldigt fin men blev busig även i dag och gjorde bland annat en 180 graders vändning så jag satt väldigt löst! 
 
I kväll fick Dajmen och Wasabi sova inne, de ska få bo inne några veckor för att få lite mer hantering. Sen mat och nu tidig kväll igen. Förstår inte hur man kan vara så trött?
 
Flickorna gillade inte dagens snöväder, tur att de har ett hus att stå i.
 
Clarinett innan avfärd!
 
Syns dåligt, men så här trött var Clarinett innan dagens träning! Bilden är tagen på transportkameran när jag kom fram till Dannero i dag.
 
Och efter träningen, ännu tröttare...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0