Tjejmässa!

I dag har jag varit på Tjejmässan i Hammarstrand, en ganska bra dag och erfarenhet, även om det inte var riktigt rätt folk för mitt företag.
 
Jag joggade i alla fall Clarinett i töm innan mässan. Är lite mer mickel att göra något nu när jag får göra i ordning vid hagen men hon fick ett jogg-jobb i alla fall. Sen heldag på mässan, var ett femtiotal utställare och mycket besökare första timmarna. Träffat en hel del trevligt folk, både nya och gamla bekantskaper. Skulle ha några mini-föreläsningar, på den första var det fyra som lyssnade men till de andra vsr det dött så de blev aldrig av. Fått lite nya idéer till en annan gång, om det blir fler mässor, annars funderar jag mycket över i vilka forum och miljöer man ska vid upp sig för att synas för nya kunder? Några förslag? Eller andra idéer om vad jag ska göra?
 
Efter mässan gjorde jag potatisgratäng och stekte pepparbiff, gott och middagsgäst fick vi också. Hästarna är nattade, vilket innebar att jag har dragit hö över hela gården på isen, och vi har tittat på Så mycket bättre och ätit lakritsglass så nu är det bara att sova!
 
Hotell Hammarstrand där vi var i dag!
 
Min lilla hörna i dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0