Skridskodans!

Undrar om det är dags att ta upp skridsko karriären? Min gård inbjuder till bra förutsättningar för det just nu! Som tur är så är hagarna fortfarande ganska bra, men jag får inte in några barfota hästar till stallet just nu.
 
Jobbade i alla fall Chokladen och Grå ute i en av hagarna där det fortfarande är snö. Chokladen fick testa ett tredelat bett (med fasta ringar) igen, hon har gått på det tidigare men sista året på Novabett. Hon har gillat Nova bettet men det blir lite klumpigt och svårt att "finlira" med när det blir lite mer ridning, de raka betten är ofta svåra att ställa hästen och ta ledande tygeltag eftersom det tenderar att verka på båda sidor i munnen oavsett om du tar i en tygel. I dag fungerade bettet bra, får känna i ridningen sen!
 
 
Gjorde i ordning de utanför deras hage och Grå som i vanliga fall är ganska sur var inte alls det när vi höll till där... Hon var även avspänd i ryggen, och jag blev åter påmind om hur mycket trevligare hon är att pyssla med sommartid på betena. Hon är verkligen ett mysterium, undrar om jag någonsin kommer förstå mig på henne? 
 
Sen lite fika och Nisse hade besök, och sedan åkte vi och hämtade hem en häst som han har haft utlånad, en syster till Minna som stod hos mig förra vintern. Det gick bra, hon stod nästan vid Dannero så inte nästgårds, även om det  bitvis var lite halt. Vi stannade och åt på hemvägen, och sen var det bara att natta hästar kvar. Nu vill jag ha bättre väder så jag kan rida igen!
 
Chokladen i dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0