Skitväder!

Det var så fint igår med snön, i dag regn och plusgrader så nu slask och is!
 
Började med att släppa ihop Lemonaden och Eliskja med flocken. Har väntat in bra underlag i hagen och nu blev det lite panik när jag insåg att det snart skulle vara dåligt igen. Tycker att ihopsläppet gick bra, Clarinett är sur på Eliskja medan Chokladen är alldeles kär i henne... Blir nog bra när de vänjer sig. Gjorde lite annat på förmiddagen också som att mocka lösdriten, laga hagar och sånt. Och så ringde de från Ica och undrade om jag kunde jobba några timmar. Hade egentligen inte tid men med tanke på det tråkiga vädret så sa jag ja, så här i efterhand kanske jag skulle ha passat på att rida i dag när det fortfarande var underlag men å andra sidan gör det inte då mycket till eller från i slutändan. Bra att jobba lite mer nu när det är lite lektioner.
 
Jag jobbade i alla fall Dajmen i töm, hon var jättefin och jag känner verkligen att jag vill komma igång och Ruda henne när jag ser henne nu, känns som att hon kommer ha bra ridbarhet! Sen red jag lite dressyr med Clarinett också, innan jag stekte hamburgare till lunch och i väg på Ica några timmar. Efter jobbet direkt i väg på en träff om regional utveckling, inte riktigt det jag hade tänkt mig att det skulle vara men ganska intressant och jag har visat mitt intresse!
 
Valde att inte ta in småtjejerna i kväll, det är blankis på vägen till stallet och backen ner, känns onödigt att riskera att ta in dom. Hagarna är fortfarande okej och nu hoppas jag att allt kommer kännas bättre i morgon!
 
Bilder från hopsläppet!
Full fart på Lemonaden och Eliskja!
 
Lemonaden var glad över att träffa sina kompisar igen! Dock inte lika säkert att hennes kompisar var lika glada...
 
 
 
Så småningom är maten mest intressant!
 
Lilla Grå ställer alltid upp och delar höhög om det behövs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0