November-inspiration!

Alltså denna november har nog varit tråkigare än vad november brukar vara? Det syns i min kalender också, längesedan jag hade så lite lektioner och uppdrag... I kväll har vi i alla fall lyst upp november med en dos inspiration!
 
Igår jobbade jag och efter jobbet red jag dresdyr med Clarinett, banan fortfarande ganska bra och jag kunde till och med klämma in några fattningar på ena kortsidan! I morse red jag först, Grå fick skritta runt träd i skogskanten och sen kom Linda och vi skrittade ut med Clarinett och Bea. I dag har det kommit lite snö så nu blir det nog bättre ridunderlag igen!
 
Sen åkte jag, Nisse och Linda till Sundsvall! Vi gjorde några affärer på Birsta först, jag köpte en ny väst för det måste jag ju bara ha för att kunna rida. Köpte en ny modell som kanske inte är riktigt lika skyddande (inte godkänd för tävling) men betydligt smidigare och skönare, viktigt när man som jag har den flera timmar per dag! Så mycket mer blev det inte för mig, bromsbelägg till bilen och ett nytt däck till skottkärran typ. 
 
När vi var klar i Birsta åkte vi ner till Njurunda och clinic med Eamon Hickey. Tredje gången jag ser honom nu och jag tycker verkligen att han är så bra! På mindre än en timme hade han suttit upp på tteåringen som inte tidigare hade haft sadel eller träns. Dessutom känns det varken stressigt eller forcerat utan helt naturligt! Men han har en otrolig känsla och timing, duktig på att läsa hästarna och är dessutom väldigt smidig, förutom ett bra system då! Förutom inridning visade han hur han jobbar med lastning. Jag vet sedan tidigare att jag inte lyckas ta till mig systemet helt men jag har säkert snappat upp ytterligare saker nu, använder mycket av hans idéer och övningar redan, och känner mig dessutom väldigt inspirerad! Nu hoppas jag att underlaget och vädret ska tillåta att jobba både Dajmen och Wasabi lite mer intensivt!
 
B
På väg att studsa upp!
 
Ser så lätt ut -inte alls lika lätt i verkligheten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0