Jobbarhelg!

Jobbhelg och nu när det blir mörkt tidigt blir det tyvärr inte så mycket gjort med hästarna dessa helger. Orken räcker inte till!
 
Igår red jag i alla fall ett dressyrpass med Clarinett, tyvärr var inte underlaget jättebra eftersom det inte hade hunnit komma snö då men det blev en del galoppjobb i alla fall.
 
I dag har det snöat en hel del, hoppas att det får ligga kvar! Jag red Grå i morse men hon var inte riktigt på humör. Eftersom jag skriver träningsdagbok på hästarna (Gör ni det? Det är jättebra!) så kan jag se ett samband mellan vilodagar och att hon gått lite och att hon är sur att göra i ordning. Samma samband med att hon är spänd i ryggen, alltså mindre arbete ger mer spänning i ryggen, och det är nog det som gör henne sur! Ska försöka jobba henne lite mer några dagar och se om det blir bättre, de har ju även varit mer stillsamma i hagen nu när underlaget varit tråkigt.
 
Sen skulle jag köra Bea till Nisse för att hon skulle skos. Det började med att transporten hade frusit ihop, sen höll jag inte på att få på grimman på henne och ännu mindre henne på transporten! Hon kände nog av min stress! Nisse fick komma och hjälpa mig lasta och sen när hon var på plats så var det snabba ryck att byta om och åka på jobbet!
 
Efter jobbet var Linda här och Bea höll på att skos. Jag fixade middag till all tre innan Linda skulle i väg och spela Bingolotto (!!!). Den här gången kunde jag lasta Bea själv och köra hem henne, men jag kom inte upp på gården trots fyrhjulsdrift och gled sedan baklänges nerför backen och ner i diket!!! Det är verkligen läskigt! Is under snön och inget fäste gjorde att det blev så. Jag fick i alla fall ut Bea och sen kom nästa jourhavande grannar och drog upp mig!
 
Red sedan Chokladen som var pigg och busig, men fin sen när hon kom till arbete. Så mycket mer blev det inte gjort denna helg, förutom att jag fakturerat, men man får försöka vara nöjd med det som blir gjort i stället för att ha dåligt samvete för det som inte blir gjort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0