Ishelvete!

Jag är så jävla less på det här jäkla skitvädret och halkan! Det regnar och hela gården är som en skridskobana! Känns som att jag sliter och kämpar massor utan att det ger något, just nu tar det massor av kraft och tid bara att sköta hästarna och det blir ändå inte alls så bra som jag vill ha det! Till exempel går det inte köra upp några balar på gården nu eftersom det är för halt! 
 
Jag har i alla fall jobbat på Ica två dagar. Igår tömkörde jag Bea på kvällen, hon har brodd men det blev ändå lugnt, och sen fikade jag och Linda glass. I dag var jag in en sväng hos Paula men annars mest lagt energin på att stöka med hästarna, till exempel fick jag byta hage på Wasabi och Dajmen få deras blivit alltför hal. Just nu är de andra hagarna ändå rätt okej, men då är problemet att få ut foder i hagarna. Just nu hoppas jag att allt ska tina bort, sen får det frysa och komma snö! 
 
I morgon ska jag vara med på en mässa så en del energi och tid har gått åt till att förbereda det. Förhoppningsvis går det bra och ger en massa energi! För det behövs nu!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0