Effektiv onsdag!

Faktiskt fått lite gjort i dag! Fixat med ena lösdriftshagen inför vintern, fick inte ner alla trästolpar som jag tänkte men ett par och resten får vara plaststolpar i vinter, mockade och spånade även ligghallen. En av de andra hagarna kopplade jag bort gräsdelen på så det nu bara är vinterhagen kvar, dessutom eldat lite fodersäckar och plast och plockat ner det sista av sommarhagen. Känns bra, bara resten kvar...
 
Lite häst jobb hann jag med också, Szum fick jobba i töm i en av gräshagarna. Clarinett och Grå fick gå lättare dressyrpass men var båda oväntat fina med tanke på underlaget, Dajmen tömkörde jag både lite på banan och runt träd. Hon fick prova ett tredelat bett, med fasta ringar, hästtandläkaren tyckte att hon, även om hon har liten mun, har en välvd munhåla och plats för ett tredelat (eller tvådelat) bett. Hon tyckte att jag skulle testa det då det eventuellt kunde finnas små tecken på att det raka bettet kanske hade tryckt lite, även om det var minimalt. Jag tycker att det är svårt med raka bett när de ska utbildas mer, det blir inte så finstämt, då min plan var ändå att testa tredelat. Hittade ett av mina ponnybett, 8.5 cm, som passade bra!
 
Sen gjorde jag pannkakor till middag, och så i väg på lektioner. I kväll (och lite i morse) bokförde jag lite, eftersom Nisse var i väg på möte, så det har jag också hunnit! Effektiv dag!
 
Släppte ihop Elisjka och Lemonaden i dag! De får bli lite kompisar innan de släpps ihop med resten av flocken.
 
 
Här försöker Lemonaden visa vem som bestämmer!
 
Dajmen tömkörs!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0