Dubbelt inlägg!

Det har strulat med blogg.se så det får bli ett tvådagars inlägg i dag! Jag har haft två lediga dagar hemma, och även om jag jobbat på en del så hinner man ju aldrig så mycket som man vill!
 
Igår blev det lite sovmorgon eftersom vi kom hem sent på tisdagen, och sen lite stök med att byta hjul på skottkärran och sånt. När jag kom igång med hästarna så fick Szum först jobba i töm och sen red jag Grå som fick gå på banan och runt träd i skogskanten, tror att det är bra för hennes rygg att gå på lite ojämnt underlag. 
 
Sen hjälpte jag Nisse att leda hem tre hingstar, de har gått på bete någon kilometer hemifrån, ja självklart har de fodrats på slutet, och det gick fint trots att de inte hanterats på hela sommaren. När de var hemma så gjorde jag pizza och sedan åkte jag och köpte foder och spån. Kvällspasset i stallet ägnades åt unghästarna och inspiration från Eamon-clinicen. Dajmen med utrustning och uppsittningsträning, och Wasabi utan utrustning men tränade lite med schabraket. Hon bryr sig inte om att ha det varken på ryggen, rumpan, över öronen eller att matte viftar runt på det!
 
I dag gjorde jag advent hemma! Hinner inte i helgen så då är det väl tillåtet att tjuvstarta? Mysigt blev det i alla fall! Red Clarinett först, hon fick skritta fram i skogen och sen dressyr, i dag har det snöat hela dagen så underlaget blir bara bättre nu! Sen Grå som fick jobba som igår men med ännu mer jobb i skogen, och sist Dajmen som fick jobba med samma övningar som igår men på banan. Gjorde lite start och stopp ståendes i stigbygeln så nu är vi återigen redo att börja rida, tror jag... 
 
Upp på byn för att skriva ut några papper, handla och tanka och sedan mat. Lite intressant tillagning då spisen visade sig ha tappat en fas så bara någon platta fungerade och ingen ugn... Dagens kvällspass i stallet bestod av jobb för Wasabi, med utrustning i kväll och lite pallträning. Henne är det dags att hänga på nu! Sen red Linda dressyrträning i snöyran, vilket gick bra trots vädret, och så varm choklad till kvällsfika -tillagad på vedspisen med tanke på spisen... Nu inomhusterräng från Friends på TVn, som vanligt känns det som att alla är där denna helg. Alla utom jag då...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0