Vinterns återkomst!

Efter veckor av sommarvärme kändes torsdagmorgonens uppvaknande lite kyligt, snöfall och en halv decimeter nysnö! Dessutom snöade det mer eller mindre hela dagen!
 
De fina, torra hagarna med lite gräs som mina hästar hade fått någon dag innan var blöta, leriga och stolparna trycktes upp ur msrken och trådarna hängde av blötsnön. Dessutom hade någon av tanterna fastnat i tråden och mejat ner deras hage... Just då drömde jag om stadsliv och latte på stan. Lagade hagar, gjorde höpåsar (som Lemonaden tömde i samma hastighet som jag packade dom) och pysslade om Beroza, och när lugnet var återställt så var jag både blöt och skitig, och energin var slut. Gjorde bakbromsträning med Szum och jobbade Lilla Grå i töm, sen var det nog och i stället fika och ombyte, och ner på Hammarn för att lämna in bokföringen och deklarationen.
 
Sen snabbmiddag och i väg på lektioner. Hade en hel hög med lektioner och longerade en unghäst innan jag åkte i väg och hämtade två höbalar. Det var sent, i vanlig ordning, och innan jag var hemma och hade nattat hästarna så var klockan över 23... Då blev det varma mackor och sen sängen! 
 
I dag ligger snön bitvis kvar och det har varit riktigt aprilväder. Jag jobbade Chokladen i töm innan jobbet, där vi var lite personal som vanligt, och efter jobbet var jag i väg på en lektion för ett syskonpar på varsin ponny. I stallet sedan hjälptes jag, Paula och Linda åt att pyssla om Berozas sår och natta hästarna, sen åkte Nisse och jag ut en sväng och gick i skogen med Deja, våran schäfervalp. Så en ganska lugn fredagkväll ändå!

Kommentarer
Postat av: Desirée Jonsson

Vilken tur Beroza har, tre stycken som sköter om henne! Då hoppas jag hon läker ihop väldigt fort.

Svar: I bland har hon verkligen tur! I kväll såg såret så fint ut att vi bestämde oss för att inte göra något alls med det, utan låta det vara. Tycker att det ser ut att läka och hon är inte alks besvärad över det!
Pernilla Engström

2019-05-04 @ 07:58:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0