Sen middag!

Som sagt långa dagar....
 
I morse hann jag både rida Beroza och longera galopp-programmet med Clarinett innan jobbet. Beroza är inte riden på nästan fyra veckor så vi tog det enkelt, först lite longering och kollade så sadeln satt bra och så,  sen lite skritt och trav uppsuttet och testade av så allt fungerade. Och det gjorde det såklart!
 
Sen Ica och efter jobbet direkt i väg på lektioner. Eller kanske inte så direkt, det gick nämligen inte att vrida om nyckeln när jag skulle åka därifrån... Lyckades låna 5-56 och det löste problemet, vad skulle man göra utan 5-56 och silvertejp?
 
Efter ett par lektioner så åkte jag hem igen och jag och Linda red ut på en mystur på Lemonaden och Bea. Vsr nog precis vad vi behövde som efter en intensiv vecka och uppladdning inför ytterligare en vecka som nog inte blir lugnare!
 
Sen fick Miroquo prova några sadlar så jag vet vad jag ska börja med sen. Klockan var nästan 22 innan jag var klar i stallet och döm om min förvåning när det stod mat på bordet när jag kom in!!! Händer sällan och dessutom på så udda tid! Nu ladda om för i morgon är det tidigt igång igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0