Mors dag!

Mors dag, EU-val, Elitloppet och dessutom dressyrträning! Hektisk söndag men jag slapp ju mors dag så egentligen var det en ganska lugn söndag! Men omväxlande väder, hällregn, duggregn, hagel och sol!
 
Jag tog först Beroza i töm på morgonen, sen gjorde jag i ordning Chokladen och lastade henne i regn! Helt lättlastad var hon inte i dag men med en lina gick hon in, jag hade tänkt ringa Nisse men min mobil var ju död som vanligt så jag fick klara mig själv och det gick ju bra det med.
 
På väg till träningen så haglade det och på ett ställe regnade det så pass att torkarna inte hann med och vägen var full av vatten, men jag red hela träningen utan en regndroppe men när jag rullade därifrån började det droppa, snacka om tur med vädret! Jag red för Sara och Chokladen gick riktigt bra! Hon var avspänd trots nytt ställe och att hon åkte ensam, och jag är riktigt nöjd! Gick dessutom lätt att lasta när jag skulle hem, ännu mer nöjd!
 
Jag stannade på hemvägen först för att handla och sedan för att rösta! Tror jag var ganska ensam om att ha hästen med mig till vallokalen, men hon fick stanna i transporten... Väl hemma släpptes hon ner på betet och jag gjorde sen tacos till middag framför tvn och Elitloppet!
 
Efter loppet gjorde jag kvällsrycket i stallet, longerade Miroquo med sadel och efter fick han prova bett. Han tycker nog att jag är ganska jobbig som ska ha alla dessa grejer på honom! Sen red Linda hopplektion och som avslutning släppte vi Dajmen och Wasabi på ett eget bete. De busade inte ens, bara hetsåt gräs! I morgon är det dags för Ica igen efter nästan en vecka ledigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0