Lapphandskar!

Fy vad tråkigt det är nu! Blött, kallt och skitigt! I morse snö och sedan har hela dagen varit en blandning av snö, regn, hagel och korta stunder sol. Hästarna var också blöta, skitiga och spända så i dag fick det bli tömjobb!
 
Igår var det lite bättre och jag red Lemonaden efter jobbet, hon kom till sin rätt sista minuterna och blev då riktigt fin. Avslutade med att skritta ut på grusvägen. 
 
I dag började jag med att göra en massa höpåsar för att slippa det i kväll och i morgon när det höet är blötare och smutsigt. Lekte även rörmokare och fick bort stoppet i avloppet på handfatet i gästhuset som jag har som sadelkammare. Sen jobbade jag Szum, Clarinett, Lilla Grå och Chokladen i töm. För Clarinett var det första passet efter den misstänkta hovbölden för en och halv vecka sedan, hon såg fräsch och fin ut så nu ska det på skor och sen tränas! De andra fick mest jobba bort spänningar och var mer eller mindre fina!
 
Sen mat och i väg för ett par lektioner, såklart glömde jag både mössan och vantarna hemma och det snöade på vägen dit men gav sig som tur var! Sen på hemvägen stannade jag vid skjutbanan där PN jakt hade skyttedag med en massa utställare och event, och bjöd på hamburgare! 
 
Nu har jag bråkat med datorerna för att kunna bokföra, men efter nästan två timmar har jag ännu inte lyckats bokföra en enda verifikation!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0