Kalla maj!

Kallt i dag, och inte nog med det så har det dessutom blåst kallt! Ångrar att jag inte tog långkalsonger i morse!
 
Jag jobbade i alla fall tre hästar i töm på dagen, Lemonaden, Lilla Grå och Szum. Både Lemonaden och Lilla Grå var riktigt fina, och Szum vsr bättre än sista veckorna så det var ju också bra. Sen gick jag runt en av beteshagarna, och fixade stängslet. 
 
När det var dags för mat så höll Nisse på att köra ut hästar på bete så jag hjälpte honom med två innan jag gjorde potatisgratäng, ryggbiff och champinjoner till middag! Sen ett race ner på Hammarn för att köpa foder och hade en lektion, för att sedan fortsatta i stallet. 
 
Precis när jag kom upp på ridbanan med Miroquo så blåste det upp rejält, nästan stormvindar och himlen bkev kolsvart! Det är väl typiskt när man ska jobba unghäst? Speciellt som det blev vindstilla och blå himmel ungefär samtidigt som vi lämnade banan! Nu gick det ju bra ändå, jag longerade och sen hjälpte Linda mig så jag kunde hänga på honom några gånger! Sen red vi ut med Beroza och Bea så det var tur att vädret blev bättre, även om det ju var rejält kallt...
 
När jag kom till Nisse sen då skulle han precis lasta en ettåring så jag hjälpte honom med det och att slppa henne på bete, sen in och gjorde rabarberkräm. Nu är det definitivt dags att sova men Nisse pysslar fortfarande på ute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0