En bättre tisdag!

Hade en så bra dag igår! Fint väder, nästan lite väl varmt, och jättefina hästar!
 
Jag red först Chokladen och hon fick hoppa lite! Med betoning på lite... Vi travhoppade ett par räcken på 40-50 cm, hon hoppade runt och stort så det kändes tillräckligt, vi måste ju börja någonstans! Sen red jag Lilla Grå som var jättefin och jag fick till flera galoppfattningar utan tjafs eller stök! Sist skrittade jag ut Clarinett i skogen, däremellan hade jag flyttat över Grå till tanterna eftersom hon ska gå med dom i sommar. Det var ett kärt återseende och de galopperade flera varv runt hagen och badade i ett lerhål... Fast inte Minna då, hon gillar inte Grå och det var troligen hon som bet Grå i halsen förra sommaren som hon fortfarande har ett stort märke av.
 
Gick runt en av beteshagarna som stått uppe över vintern, bytte lite tråd och gjorde om ena hörnet så nu har jag första beteshagen klar! Sen mat, och Nisse fick besök precis då så det blev lite laffe och surr sen med innan det var dags för kvällens aktivitet, löshoppning!
 
Först fick Minna testa att löshoppa! Hon tyckte det var roligt men ganska oviktigt att lyfta på fötterna... Dajmen var superfin, vi hoppade lite lägre för att hon ska ha mycket självförtroende på lördag och i stället tränade vi på att trava vid hand! Miroquo hade löshoppat en gång tidigare men är inte så rutinerad så fick hoppa på två hinder igår, från början rev han lite men sen hittade han tekniken! Han tyckte nog att det var roligt för han fortsatte lösgaloppen i hagen sen! Wasabi var inte jättetaggad utan tyckte att hon kunde visa upp sin fina trav i stället, men fick till några bra språng på slutet. Hon har nu fått en bra grund i löshoppningen och har ett bra utgångsläge när det är dags att börja träna för hennes treårstest. Även Beroza löshoppade, hon tyckte att det var jätteroligt men var lite okoncentrerad och försökte hoppa hindren åt alla håll! 
 
Nu ny ledig dag. Eller ledig och ledig, inga bokade tider i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0