Snöyra!

I dag har det snöat hela dagen, åt alla håll -samtidigt! Inte utan att man längtar lite efter våren nu!
 
Jag red först Chokladen och Szum på banan, båda fick jobba lite enkelt sidvärtsjobb men känslan vsr att det mest var jag som jobbade... Så kom Nisse med två höbalar, äntligen har vi fått hem ett lass med balar igen, och när han åkt red jag Lilla Grå. Hon bjöd på en betydligt bättre ridkänsla i dag än de andra två även om jag fick jobba en del för det på henne med... Det var inte så att Chokladen och Szum gick dåligt, men jag saknade lite flytet med dom, Lilla Grås ridpass levde jag på resten av dagen! 
 
När jag satt av henne ringde Nisse, en av hans hästar hade legat/rullat fast i hagen och när han hade lyft upp den med traktorn hade de andra två i hagen passat på att dra ut och han  behövde lite hjälp... En liten promenad i djupsnön så var hästarna på plats igen, stackarn som hade legat fast var såklart chockad och lite nerkyld men stod upp, åt och var lugn. Tänk att allt kan hända med dessa djur!
 
Sen longerade jag galopp-programmet med Clarinett och tog även Beroza i lina för att se hur hon rörde sig nu. Det syns fortfarande en liten rörelsestörning i trav, i ena varvet, även om det mesta av det värmer ur. Fortsätter jobba henne som jag gjort veckan ut så ser vi sen, verkar ju fungera bra! 
 
Middag och sen i väg på lektioner i snöyran! Jag var helt snötäckt men ryttarna kämpade på bra trots vädret! Nu sova och ladda för en lång dag i morgon!
 
Szums lång-hals!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0