Snövarning!

Igår var det dags för klass 2 varning för stora snömängder igen... Börjar vara rätt nöjd med snö nu!
 
Som tur var hade jag bokat in lektionerna på förmiddagen, då var det bara lätt snöfall och jag var ganska pigg. Efter lektionerna gjorde jag köttfärssås med resterna av tacofärsen till lunch. Sen var det ju meningen att jag skulle rida lite hästar. Men förkylningen hade satt sig på luftrören med dålig andning och hosta som följd, ute kräksnöade det och ingen annan var sugen att rida med mig så jaggav upp det. När kag väl kom ut i snöyran insåg jag att det var klokt...
 
Dessutom på väg till mitt stall så skulle jag ge de av Nisses hästar som stod inne hos honom hö, och då var det översvämning där! En häst hade kliat sig och tryckt till vattenkoppen. Jag lämnade Nisse med det eftersom jag ändå inte kan andas när han kör minitraktorn i stallet, i stället tömkörde jag Beroza i snöyran! Det hade redan då komit mycket snö och banan är helt översnöad igen!
 
Sen gjorde jag våfflor till kvällsmat, och vi gjorde klart och nattade Nisses hästar. I dag tänkte jag försöka jobba, vi får se hur det går men det är många sjuka på Ica också så inte helt lätt med vikarier. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0