Sjukstuga!

Nu är både jag och Nisse sjuka, jag är ordentligt förkyld och Nisse är typ döende. Men så har ju han en mancold... Jag blir alltid så uppgiven när jag är sjuk och tror att jag aldrig mer ska orka medalla hästar igen... Nu känns det ju lite extra så eftersom det är rätt tufft ändå nu, även utan förkylning! Det har dessutom snöat blöt, tung snö i dag!
 
Igår jobbade jag på Ica,  vilket jag nog egentligen var för sjuk för men det gick ju det med. Fixade lite sjuklingsfiks med varm nyponsoppa,  glass, skorpor och rostade mackor efter jobbet och sen tömkörde jag Dajmen och longerade galopp-programmet med Szum. Så långt räckte energin. I dag tog jag sovmorgon, var nog bra. Sen jobbade jag Chokladen och Clarinett i töm innan jag lämnade bilen på service hos Paulas man.
 
Sen var det dags för en taktikvila, perfekt att det var skidskytte på tvn. När Linda sen kom från jobbet så red vi ut med Bea och Beroza, så skönt att kunna rida i ljuset efter jobb! Det blev bara skritt för underlaget var lite lurigt, med klabbsnö, men skönt att komma ut en sväng. Beroza tycker att allt utanför gården är spännande och lite läskigt, inte så konstigt eftersom hon inte varit ute något, men hon går fram ändå och det är tur för Bea tänkte inte vara draghjälp igår utan Beroza fick gå först större delen av turen! Trots att Beroza har mycket kortare ben hängde nästan inte Bea med henne! 
 
Sen tog vi Dajmen bara vid boxarna och hängde några gånger. Hon är lite tjafsig just nu, säkert påverkar pälsfällningen lite också, men själva hängandet gick bra. När vi var klara i stallet så var det bara att hämta bilen som hsde nya bromsskivor och nu fungerande vindrutetorkare, de la nämligen av häromkvällen på väg hem från lektioner i snöyran. Så avslutade jag kvällen med att göra tacos till sen middag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0