Mer dressyrträning!

Igår var det återigen dags att åka till Östersund! Nu tänker jag inte köra dit på flera veckor...
 
Innan jag och Clarinett åkte på dressyrträning så red jag Beroza. Vi snöpulsade och jag fick också dyka i snön, inte mindre än två gånger! Först så la hon sig, jag var inte beredd och hann inte med att driva igång henne, jag förstår att hon ville lägga sig i snön eftersom hon fäller massor och dessutom var rätt smutsig... Upp igen och hann väl rida 20 meter innan hon tippade i snön igen, men denna gång så snubblade hon till och tappade balansen. Men sen höll hon koll på fötterna och kämpade på i snön, är nog sista dagarna nu som man kan snöpulsa.
 
Sen åkte jag med Clarinett på träning. Hon var jättefin men något ofokuserad, eller rättare sagt fokuserad på annat än mig. Känns ändå som vi är på rätt väg, fattningarna är bra nu och hon är fin i galoppen men jag tappar den när hon börjar titta på annat intressant, som vilka som går på läktaren eller som sitter i cafeterian...
 
Kom hem i lite bättre tid igår, redan 18.30 men var ändå rätt trött. Har kört 85 mil på tre dagar, ridit träningar och varit i väg med unghästarna, allt med denna jäkla förkylning! Nu är jag ju ändå lite bättre men det blir nog bra med några lugnare dagar nu!
 
Clarinett i transporten på väg till träningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0