Mer backträning!

Inte nog med förkylningen, som jag ändå är lite bättre i nu, så har jag fått ögoninflammation... 
 
Jag var ändå ganska pigg igår, i alla fall så länge jag inte gör något och dessutom går allt långsamt, tillräckligt för lite hästjobb. Var superfint vårvinterväder i alla fall. Jag var ambitiös och har börjat skriva upp hur hästarna ställer upp sig före och efter arbetet, väldigt intressant! Szum, Lilla Grå och Chokladen fick träna bakbroms i backe, se gårdagens inlägg. Szum tyckte att det var jättejobbigt och för honom kommer det att bli ett perfekt jobb!
 
Sen red jag Clarinett och Beroza på den upptrampade slingan, Beroza galopperade jag uppsuttet för första gången! Det har känts som hon varit redo länge men isigt underlag och sträckningen har dragit ut på det. Igår hade jag bra läge och det var helt okomplicerat att gaöoppera inte bara en utan två gånger. Hon var jätteduktig och blev snabbt förlåten för att hon klev på min fot innan uppsittningen.
 
Sen middag och lite paus innan jag åkte upp på byn för att tanka till Nisses traktor och låna ut en bok, Peders bok såklart, till Linda som är sjuk. Sista rycket i stallet så red jag Lemonaden på banan, det är mycket snö där och blir lite slirigt men gick ändå ganska bra. 
 
Nu ny dag och nya tag!
 
Szum backtränar, ser lagom engagerad ut...
 
Massor av sånna här bilder har jag nu! Tanken är att fota alla hästar så jag har att jämföra med sen!
 
Lilla Grå!
 
Och några bilder från ridningen av Clarinett!
Spaning på kompisarna i hagen! Ser ni hur snygg Dajmen börjar bli?
Chokladen till vänster, Bea i mitten och Dajmen till höger
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0