Lönemåndag!

Jag hade verkligen laddat för lön igår! Det var välbehövligt eftersom jag just nu hela tiden ligger på (under) gränsen, hoppas verkligen att lektionerna och verksamheten kommer igång ordentligt nu, och jag behövde både handla och tanka bilen. Men nu blev det inte som jag tänkte, då jag vid lunch insåg att mitt bankkort var borta!!! Jag gick igenom bilen och fick Nisse att leta hemma och i kläderna jag hade haft i helgen,utan resultat. Fick i alla fall låna bankkort av en jobbarkompis så jag kunde tanka lite i bilen, och slapp då gå hem!
 
Senare på kvällen hittade jag bankkortet, i en burk på bänken i gästhuset som jag har som sadelkammare!! Vad bankkortet gjorde där kan man ju fundera på, men vad lättad jag blev!
 
Däremot har förkylningen tagit omtag! Jag är återigen dålig med lite feber till o ch från, hängig, trött och snorig! I helgen ska ju jag på träning så då går det ju inye att vara sjuk! Dessutom behöver ju hästarna ridas inför det! Har bestämt mig för att prioritera de som ska på träning och Beroza, så får vi se hur mycket jag orkar med!
 
Igår gick jag i alla fall i backen med Grå på morgonen innan jobbet, och red lite lättare dressyr med Clarinett på kvällen. Banan är isignär det fryser på men i kunde göra lite travjobb plus några fattningar. Nu får vi se vad som går att göra i dag och vad jag orkar med, jäkla förkylning!
 
Måndagsmorgon kan se lite olika ut,  när matte måste åka och jobba så finns det andra som har det lite glassigare!
 
Dajmen och Chokladen tog sovmorgon!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0