Kund-dag!

I dag har vi haft kunddag på Ica, sist vi hade det tog kaffet slut och det var en del upprörda känslor, som tur var jobbade inte jag då. Men i dag hade vi satsat hårt med extra öppet och chefen bjöd på varmkorv på kvällen! 
 
Jag behövde dock inte jobba hela dagen utan kunde börja hemma hos hästarna. Red först Lemonaden på slingan,  och sedan Beroza och Chokladen på banan. Med Beroza testade jag lite sidförande skänkel i skritt och att vända och byta varv i trav. Chokladen som ju var lite knäpp igår lade jag på dressyrsadeln och i dag var hon fantastiskt fin att rida! Jag har knappt galopperat henne på banan och inte med dressyrsadeln men ett par fattningar och galopper i dag så nu är det dags för lite mer riktigt galopparbete framöver!
 
Lagom till jag tömkörde Dajmen så började det blåsa rejält. Hon är väldigt stökig med bettet och i dag kastade hon sig även i väg i panik en gång, det blev lite bättre, men inte helt bra, när jag knäppte upp nosgrimman. Jag tror att det faktiskt är bettet som ställer till det när vi ska sitta också så nu har jag en ny plan! Ni som följer bloggen får se! Avslutade med att köra bakbromsträningen i backen med Szum innan mat och i väg på Ica.
 
Helt okej dag att jobba även om det var tight med personal på grund av den här jäkla förkylningen. Vi stängde klockan 20 och då var det bara att natta hästarna och nu sova!
 
 
Min fina Choklad!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0