Fettisdagen!

Så var det vinter igen! I måndags snöade det och nu är det kallt. Snö på blankis är spännande, men det blev bättre men inte bra. I allafall så pass bra att jag kunnat ta in Szum och Grå igen, de har haft en och halv vecks vila eftersom backen från deras hage varit så hal. 
 
Så i måndags efter jobbet fick Szum jobba lite i töm, han behövde verkligen jogga loss lite efter ha gått och spänt sig i hagen i halkan. Och igår fick Lilla Grå jobba i töm, hon var mer vild än tam... Så typiskt med halkan när jag precis kommit igång med henne, men nya tag nu framöver. 
 
Sen kom Linda och hjälpte mig med Dajmen, var ett tag sedan jag satt på henne sist och hon hade tydligen glömt.. Väldigt spänd och vi kunde bara hänga på henne igår, dock många omgångar och mer avspänd efterhand. Sen red vi ut med Clarinett och Bea!
 
Så var det dags för tandläkaren igen, gick dock bättre denna gång än sist när bedövningen inte tog. Efter det i väg på två lektioner och sen hade jag teorikursen om bett hos Nylands Hästsportlag. När jag kom hem, framåt 23 på kvällen, så hade mina hästar fått höbalar och kraftfoder och katten insläppt tack vare allt snällt folk jag har runt mig! Så lyxigt! Och självklart avslutades dagen med en semla!
 
I dag 20 grader kallt och nya friska tag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0