After Pimpel, Vasaloppsmorgon och teorikurs!

Eller halt, halare, halast... Så jäkla less på det här skiten nu, jag vill rida!!!
 
Igår var det typ snöstorm på dagen, det hjälpte ju inte upp motivationen direkt! Red i alla fall Beroza på banan, hon fick trava över bommar och träna på övergångar. Sen tömkörde jag Dajmen, och där har verkligen polletten trillat ner och hon var så duktig. Styrde över bommar och gjorde varvbyten. Avslutade med att Lemonaden fick trava över upphöjda bommar i töm innan jag städade inför teorikursen.
 
Bruksprovet för SWB har varit denna vecka så igår passade jag på att titta på livesändningen från testryttarna medan vi laddade för kvälles arrangemang, nämligen After Pimpel! Det hade varit pimpelpremiär här så byföreningen ordnade festligheter med soppa, jättegod,  livemusik och riktigt mycket folk. Blev både sent och en del öl och cider, men det var det värt!
 
I morse tog jag en lugn morgon med Vasaloppet på tvn och lite från bruksprovet på datorn. Sen red jag ut Clarinett , vi red på vägen, för det gäller ju att passa på när det inte är timmerbilar under helgen, och hon är ju broddad. Sen red jag Beroza på slingan, men den var lite hal så det blev bara lite trav. Avslutade med att Chokladen fick gå i töm över bommar. 
 
Enkel mat och på kvällen hade jag teorikurs om bett, och hur man kan jobba med olika bett och munrelaterade problem. Nu är jag verkligen helt slut och trött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0