Värmebölja!

Årets hittills varmaste dag sa de på TVn, har ändå känts helt okej!
 
Jag började hemma med att Miroque fick prova tömkörning för första gången. Hade som alltid när jag börjar med unghästarna innertömmen direkt i bettet och började på liten volt men han fattade snabbt! Red sedan Beroza i skogen, lite klättring och styrning runt träd, och även genom träden.... Sen ner till betet och jobbade Lemonaden i töm, hon var jättefin och ser nu Liss ut i ryggen när hon jobbar men det finns fortfarande spänning kvar i musklerna. Red även Chokladen, red lite dressyr bredvid hagen men kunde inte låta bli att prova hoppa en liten stock med henne! 
 
Sen började jag stängsla det som är kvar där nere, hann inte klart innan det var dags att fixa mat och äta för att åka på lektioner. Först tömkörde jag en häst som troligen inte blivit tömkörd innan och det var en liten utmaning. Inte nog med att han var lite, eller väldigt, skeptisk till mig själv så läste han av mig, mitt kroppsspråk och placering hela tiden och var extremt känslig för det. Till exempel så reagerade han ordentligt på att jag snubblade till... Det gällde att hålla tungan rätt i mun och hela tiden vara rätt placerad, men på slutet slappnade han av och blev fin. Vad otroligt lärorikt det är att gå jobba med så olika hästar hela tiden!
 
Resten av kvällen var det hoppning på schemat, och när jag kom hem så gjorde jag och Linda klart hagen jag började på tidigare. Nu ska jag sova för nu har jag huvudvärk igen! Haft det varje dag i en vecka nu och jag brukar aldrig ha huvudvärk...
 
Finaste Chokladen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0