Strömsholm!!!

Uppe tidigt i morse, fixade hästarna och tömkörde Miroque som jag inte hann igår. Han har redan fattat vad det går ut på och gör det så bra!
 
Klockan 8.00 kom Linda och hämtade mig och vi åkte till Strömsholm och nationaldagstävlingarna där! Varm resa ner, nästan 30 grader och trasig AC på bilen. Men vi kom fram, och in på området och hittade dressyrbanan ganska precis när min gamla lärare red in på banan på SM! Förutom henne ville jag se Sibelius, en hingst som jag är sugen att betäcka med som också startade SM. Han var jättefin, väldigt rörlig och verkar ha bra temperament, så sugen att betäcka nu!!!
 
Vi gick mest runt under eftermiddagen, kollade lite hoppning, kollade mässan och sen de sista dressyrekipagen innan vi åkte till Eskilstuna och hotellet. När vi duschat så åkte vi in till stan för att äta, inte helt enkelt att hitta först parkering och sen restaurang. Till slut hamnade vi på en överfull sportbar (var ju tydligen fotboll) där vi inte bara fick mycket god mat även väldigt mycket mat! Jag åt miniribs med bland annat coleslaw, så gott!
 
Nu har vi tagit oss tillbaka till hotellet och laddar för en ny dag på Strömsholm i morgon!
 
Strömsholms slott!
 
Framridning dressyren, varmt för dom i dag!
 
Sibelius på banan, tyvärr lyckades jag ta bilden i ett ögonblick när ryttaren hamnat i lite bakvikt och hästen är lite kort i halsen, men då var inte uppvisningen överlag.
 
Hoppbanan med slottet, så varmt att det blev dis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0