Sommar förkylning!

Har dragit på mig en förkylning och där både orkeslös och jättesnuvig! Inte roligt alls...
 
Igår efter jobbet så fick Chokladen och Lemonaden jogga lite i töm. I dag var det hästarna på gården som fick jobba i töm i stället. Beroza och Szum fick gå ute i en av sommarhagarna men med Miroque höll jag mig på banan, han är ju ganska ny på det här. Dock fungerar start och stopp Bea, styrningen behöver trimmas en del!
 
Sen var det meningen att jag skulle hämta upp de hästar från betet som ska vara med i morgon när det är massage och sadelprovning. Men jag fick inte på transporten på bilen... Stödbenet är trasigt, men jag brukar kunna lyfta på den med en bräda, men i dag fanns ingen styrka alls och jag blev helt knäckt! I stället red jag hem Clarinett och tog Chokladen som handhäst. När vi kom upp på gården ställde jag av Chokladen i en hage och red ett kort men intensivt dressyrpass med Clarinett, blev mest galoppjobb, gällde att rida av den lilla ork som fanns!
 
Sen middagspaus och rabarberpaj! Gjorde dessutom rabarberkräm till kvällsfikat så ganska kreativ! Sov kanske en kvart på soffan, hade nog behövt lite mer... Fick hjälp med transporten och kunde åka ner och hämta Lemonaden och Bea. Sen red Linda dressyrträning och jag skulle egentligen ha ridit de som ska prova sadel i morgon men orkade inte alls! I stället hämtade jag en sadel och sen var jag med när Nisse betäckte. Nu försöka sova bort förkylningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0