Nationaldagen!

Sveriges nationaldag och Svenska flaggans dag! Och värmebölja! Själv har jag varit på Ica och slapp både och!
 
Men vi hade i alla fall söndagstider och jag hann rida två hästar på morgonen, först Beroza som fick trimma lite och avsluta med några hinder. Sen red jag Szum som jag inte suttit på de sista veckorna, han fick jogga lite och kändes bra! Fullt ös på jobbet, sen hem och värmde en pizza innan det var dags för hästarna igen.
 
Jag vet inte om man är lat eller smart när man motionerar två hästar samtidigt, men händigt när man har många som behöver jobbas. När hästarna står ute i skogen nu så behöver jag inte oroa mig för trafik och då är det enklare att rida med handhäst. I kväll red jag Clarinett och hade Lilla Grå i hand, de fick trava på grusvägen och det gick jättebra även om Grå var trött på hemvägen och kom lite efter. Sen tog jag även Lemonaden, henne har jag inte ridit sen jag åkte av för två veckor sedan, satt ju upp direkt då men sen har vi bara jobbat i töm för att få ordning på ryggen. Som är mycket mjukare nu och hon rör sig mer genom kroppen i töm. I kväll longerade jag först och sen satt jag upp och red lite. Mest bara att få henne att flytta från för innerskänkeln och skritta genom kroppen. Någon riktig ridning blir det inte före Ulrika varit här nästa vecka och gått igenom henne och sadlar.
 
Sen öppnade jag upp till hagen jag och Linda gjorde igår, och även på gården flyttade jag hästarna till hagar med mer gräs. Allt förberedelser för att jag och Linda ska på äventyr i morgon! Väskan packad, håll tummarna att allt allt klaffar i morgon bitti!
 
När jag skulle rida Szum och kom upp på banan så hade jag glömt västen. Orkade inte släpa ner Szum igen så lämnade honom i ett hörn på banan, i tron att han skulle äta lite, men han stod så snällt och bara väntade på sin matte!
 
Clarinetten och Grå hade lite mys innan ridturen!
 
Ut på tur!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0