Midsommarafton!

Försäljningsrekord igår, och även i dag en helt sanslöst dag med högre försäljning än ifjol och galet mycket att göra! Vad får folk pengar från och vad gör dom av all mat???
 
Jag var knäckt efter jobbet och sov en halvtimme. Någon ridning blev det inte, jag var ut form och åskan gick fram och tillbaka hela eftermiddagen och kvällen. Blev ingen midsommarmat heller, utan två klämda mackor, alltså toast, inte ens jordgubbar eftersom de tog slut och jag inte hann lägga undan i röran. Man kan säga att det blev inte så mycket midsommar alla i dag, lyckades inte ens få på mig några andra kläder än Icas och ridbyxorna. Men nytt försök i morgon, det är ju faktiskt fortfarande midsommar då!
 
I stället var jag med Nisse och sprutade en häst hos grannen, ett sto som varit här på betäckning hämtades och ett annat sto betäcktes. Och så var jag såklart och pussade på mina prinsessor, bästa medicinen när man är trött och off, dom har så mycket kärlek att slösa med! Man behöver aldrig känna sig oälskad hos dom, bara man går ut i hagen kommer de fram och vill mysa. Nu hoppas jag på en bra dag i morgon, med lite mer midsommar och lite mindre åska!
 
Min Wasabi-prinsessa är inte så liten längre utan börjar bli både stor och vuxen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0