Clear roundhoppning!

I dag har det varit segt! Trött efter resan, trött av flera dagars värme, trött av en begynnande förkylning och trött i allmänhet!
 
Men upp i morse och åkte i väg med Beroza på clear roundhoppning hos Nylands Hästsportlag där jag brukar ha lektioner. Vi hoppade 40 cm, inte så högt men mycket nytt för henne ändå! Bara att åka i mitt släp, hon är van att åka lös och utan ramp, var nytt! Sen ett nytt ställe, en massa hästar och dessutom publik! Hon var väldigt på och det var fullt ös men en väldigt bra reaktion ändå. Vi fick en rivning så ingen rosett men många nya erfarenheter med oss hem! Och i kväll när jag kom upp på gården i kväll låg hon och sov, det har nog varit en hård dag!
 
När jag kom hem från hoppningen så gjorde jag mat och sen sov ett par timmar, det behövdes verkligen! Sen dejtade jag och Linda i stallet och började med Miroque. Jag longerade lite och sen hjälpte Linda mig att hänga och sitta på honom! Gick några steg några gånger också! 
 
Sen ner till betet och vi red ut på Clarinett och Bea. Det regnade när vi åkte ner men lagom till vi satt upp så hade det slutat, men jag blev genomblöt i alla fall av alla grenar och buskar. I vanlig ordning var det inga preparerade vägar utan små stigar med sly, ojämnheter, klättring och träd att gå över, ett hoppade vi också! På hemvägen tappade vi bort stigen och kom ut på ett annat ställe än tänkt! 
 
Nu ska jag försöka sova bort förkylningen, i morgon väntar verkligheten på Ica igen!
 
Beroza efter våran ritt!
 
 
 
Här ser man tävlingsbanan i bakgrunden!
 
Och så den fina utsikten på hygget i kväll!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0