Värmeböljan är här!

Även om det är trevligt med lite sommarkänsla så är det också jobbigt med värmen. Och bromsarna!
 
Jag fodrade Nisses hästar igår morse och sen jobbade jag några hästar. Först Chokladen som fick gå lite i töm, hon har vilat sen träningen i lördags när hon inte såg helt hundra ut och jag ville kolla hur hon ser ut. Även Lemonaden fick gå i töm, först lite trav på vändplanen och sen tömkörde vi ut på hyggen för att använda hela kroppen. Sen tog jag in Wasabi, planen är att jobba henne lite under min semester för att inte ha allt kvar i höst. Jag satte på henne kapsonen och longerade lite, sen fick hon testa att ha schabrak och täckesgjord, och jag la även på tömkörningsgjorden men utan att sätta fast. Hon verkar vara obrydd. 
 
När jag gett kraftfoder till Bea, eftersom Linda är bortrest, så åkte jag till andra betet och tömkörde Åskar. Han är tömkörd tidigare och jag testade styrningen och provade även att gå iväg en bit på grusvägen. Sen lite fil till lunch och så i väg på Hammarn och köpa stängsel, saltstenar och foder, även förbi Ica och handlade mat. Köpte färdigmarinerad kycklingfilé på halva priset som jag ungsstekte till middag tillsammans med potatissallad. 
 
Hade några lektioner på kvällen och hemma igen så red jag Wille. Vi styrde runt träden och testade även lite trav, lite tveksamt nu första gångerna men så brukar det vara. Blev kanske tre korta travförsök med några meter åt gången men definitivt en början! 
 
I dag var planen att rida innan värsta värmen men det är redan 23 grader!!! 
 
Wasabi longeras! 
 
 
 
Hon kommer att bli fin även om hon har mycket kostym kvar att växa i. 
 
 
Här provar hon tömkörningsgjorden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0