Tacos och rosé!

Och om det inte vore nog med allt annat så är jag ju förkyld också!!
 
I dag red jag Chokladen innan jobbet, lätt dressyr på gräsplanen. Tycker att hon återigen är mer spänd i kroppen, känns i ridningen i början men jag kan rida ur det och hon släpper men det bekymrar mig även om det bara är lite. 
 
Sen efter jobbet så gjorde jag, Linda och Nisse en liten hästflytt och tömde gården på hästar. Körde ner flest Beroza, sen Wille och sist Miroque och Szum ner till det bete där stona gick tidigare i sommar. Ingen lång resa men lite stök är det ju alltid, hästarna skötte sig dock utmärkt. 
 
När det var gjort firade vi att Linda fått semester, första riktiga 4 veckors semestern någonsin för henne, med tacos och rosé vin. Själv har jag 4 dagar kvar att jobba...
 
Flickorna var trötta i morse! Chokladen, Wasabi och Minna
 
Chokladen var inte så sugen att jobba....
Miroque och Szum på bete!
 
Wille var det lite mer fart på och det blev inga bra bilder!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Louise

Hej!

tack för en trevlig och inspirerande blogg! Jag kommer följa dig :-). Jag är en hästtokig tjej i Stockholm som också har en blogg, om hur man kan skapa bättre ekonomiska förutsättningar i livet men ändå få mer tid till att rida :-). Vet inte om du tycker den är intressant, men du är välkommen att hälsa på om du vill. Hoppas du och hästarna får en kanonsommar!

Svar: Det lät spännande, funderar jag ständigt på! 😂
Pernilla Engström

2019-07-15 @ 13:08:01
URL: http://https://ingenspargris.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0