Söndagen!

Jag var less igår förmiddag eftersom jag inte tog mig i väg på träningen, så tog en lugn morgon. Men inte helt oproduktiv för jag har förhoppningsvis lösning på bilproblemet. Dels verkar det finnas en sån där luftmassemätare på en verkstad här i närheten och de skulle ringa mig i dag. Och dessutom har jag en annan bil på gång, en likadan som har gått längre men är nybesiktad och servad, som jag får köpa billigt. Delvis tack vare att han som hjälpte mig att ringa på bilen, killen som hjälper mig ofta med bilarna, visade sig vara släkt med säljarens fru! Nu ska jag bara försöka få min bil att fungera fram till jag kan hämta den nya. 
 
När jag väl började med hästarna igår hade det redan hunnit bli varmt. Jag longerade Lemonaden först, provade ett par sadlar eftersom jag börjar bli sugen att rida snart igen! Sen åkte jag till andra betet, tömkörde Miroque i skogen och han hade det väldigt jobbigt med bromsarna trots att det blåste. Wille satt jag upp på ensam, och skrittade lite runt pallen. Det var väldigt tveksamma steg och bara några steg i taget, men det brukar det vara i början och det brukar släppa rätt fort. 
 
Sen skickade Nisse och frågade om jag skulle med och äta. Så upp på byn, åt en hamburgare och handlade (så glad att jag inte jobbade på Ica igår för det var rörigt). Sen kom Linda och vi körde upp Beroza till gården, inför hennes resa, och sedan red vi ut med Bea, Clarinett och Dajmen vid hand. Dajmen fick ha sadel och avsluta med lite pallträning! 
 
Sedan väntade vi in den nya hästen som skulle komma, en jättesöt fjording som är 3 år och ska ridas in, Åskar. När han hade anlänt så tog jag, Linda och Nisse och grillade! Blev sen middag men gott med fransyska av älg, stripes, tzatziki och sallad, sen köpt kladdkaka och grädde till efterrätt. Sista jag gjorde var att åka och kolla så allt var lugnt hos hästarna. 
 
Sadelprovning!
 
Longering med sadeln, det är samma sadel som jag har på nästan alla hästarna.
 
Dajmen innan skogsturen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0