Sommarvärme igen!

Äntligen lite sommarvärme! Dock tyvärr i kombination med förkylning...
 
Så det blev en ganska lugn dag ändå. Började med att longera Dajmen, hon har haft en och halv månads vila efter unghästtestet och egentligen brukar mina få vila hela sommaren efter men då jag vill sälja henne så ska jag försöka göra ett ryck med inridningen. I dag longerade jag lite utan grejer bara för att komma igång lite!
 
Sen jobbade jag Chokladen i töm och i dag utan spänningar. Och red ett lättare dressyrpass med Grå. Gjorde sedan ett ryck på det andra betet och gjorde om en stor hage till tre mindre innan middag och lite paus.
 
På kvällspasset tog jag Szum i töm, red Miroque och tränade trav. I dag travade vi över ett varv åt båda håll på banan, så duktig!! Och Wille longerade jag först och sen kom Linda och hjälpte mig att hänga på honom! Sen åkte vi ner till betet och Linda red dressyrträning på en gräsplätt där. Det behöver inte vara så flaschigt jämt! Jag har haft träningar på alla möjliga och omöjliga ställen och de första åren var det väldigt få som faktiskt hade en ridbana att rida på! 
 
Dajmen uppställd under trädet!
 
Longering!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0