Sköna söndag!

Ledig dag i dag så unnade mig sovmorgon och en frukost med rostade mackor, kokta ägg och kaffe!
 
Sen började jag med att jobba hästarna på gården. Wille longerade jag och gjorde förberedande uppsittningsövningar och pallträning, så nu har jag hängt på honom på halt i alla fall. Det gick bra så nu tar vi hjälp några gånger så jag kan hänga i skritt och börja sitta. Sen jobbade jag Szum i töm och tömkörde Miroque ut en sväng. Han behöver se världen lite och nu har han i alla fall sett grannens gård! Vi gick ner dit och jobbade lite trav på lägdan och sen en annan väg tillbaka.
 
Jag gjorde rabarber och jordgubbskräm till lunch och sen kom två ston till Nisse på betäckning, lite pyssel med dom och det ena stort betäcktes direkt. Sen åkte vi upp på byn för att äta och tanka, jag hann även med en snabb kopp kaffe hos Paula innan Linda kom och red. Vi skrittade ut Bea och Grå i kraftledningen, och sen longerade jag Chokladen, var egentligen meningen att jag skulle tömköra men gjorden och tömmarna var såklart kvar på gården. En del av mina hästar har haft lite semester sista veckan då jag haft fullt upp men nu är de igång igen! Verkar bli inte lugnare till veckan så jag ska försöka dra igång mina semester projekt redan nu, dvs Dajmens inridning och lite jobb med Wasabi! Sen får vi se hur mycket som jag hinner med... 
 
Alla hästar är nattade, jag fick ont först i magen och sen ryggen, började lite redan i morse men blev värre i kväll. Men fick lite magmedicin av Paula och en Ipren så det känns lite bättre nu i alla fall... Ska försöka sova bort det nu!
 
Ute med Miroque!
 
 
Utsikt från kvällens tur!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0