Nedräkning!

I dag är det en vecka kvar till jag får semester! Men även 7 arbetsdagar... I alla fall nedräkning nu, skönt för det är kaos på Ica, som vanligt fast värre! Igår dejtade jag och Linda på morgonen och red ut med Bea och Grå, det var ganska morgontrötta hästar vi hade... Sen red jag Chokladen lite nere vid betet, ville se om hon kände av sitt bitmärke under sadeln men ingen reaktion. Hon är ju rätt känsligt, lätt underskrift, så det var bra. Skrittade även ut en liten sväng med Clarinett och med Dajmen som handhäst! Första gången för Dajmen och det gick jättebra, som en vilodag för Clarinett medan Dajmen hade mycket att ta in på den korta turen och var trött sen. Avslutade med att longera galopp-programmet med Lemonaden.
 
Fixade lite med hagar innan jag åkte till Nisse. Där sadlade jag en häst som jag lovat att träna uppsittning med, den här gången gjorde jag bara mina förberedande uppsittningsövningar och testade lite, hade inte pallen med mig men han verkar cool. Sen gjorde jag pizza till mat och åkte i väg och hade lektioner, det är verkligen härligt med finväder då. Så mycket trevligare att kunna ha linne än på vintern när jag är dom en Michelingubbe och ändå fryser!
 
Det är tur att det snart är semester för det behövs! Är så trött och sliten, och igår kväll bröt jag ihop lite lätt av ingenting vilket brukar vara ett tecken på att det är lite mycket... Men ett sista ryck på en vecka nu!
 
 
Clarinetts hals igår!
 
Dajmen!
 
Flickorna vid trädet! Dajmen till vänster och Clarinett på höger sida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0