Nära semester!

Bara en arbetsdag kvar på Ica innan semestern därifrån! Även om det är mycket hemma även sen så ska det bli skönt med några veckor ledigt från kaoset på jobbet! Igår var vi en kort och i dag är vi också en kort! Och då är det ganska stressigt även om vi är alla...
 
Igår jobbade jag kväll, så jag red dressyr på Clarinett och Grå först, och longerade Dajmen med sadel på. Var ju några månader sedan hon hade sadel nu men det var helt odramatiskt. 
 
Sen efter jobbet så skulle jag plocka upp Linda på hemvägen, hade Nisses bil och när jag vände hos Linda fick jag motorstopp och sen startade inte bilen mer! Förra veckan när jag lånade bilen så gick generatorremmen av och då startade den inte heller. Den bilen gillar inte mig! 
 
Lindas pappa skjutsade oss, vi red ut en liten sväng med Chokladen och Bea och sen åkte vi och testade bilen igen. Självklart startade den direkt när Nisse satt bakom ratten. Klockan var över midnatt innan vi hade fodrat, och då hade jag inte hunnit allt jag ville ändå! Behöver nog lite semester nu så jag hinner med lite mer!
 
Choklad-öron på tur i kraftledningen!
 
Puss på dig!
 
Fick precis ett sms att ytterligare en är borta i dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0