Långa dagar!

Tur dygnet är långt för jag hinner ju ingenting tycker jag!
 
Igår red jag först ut med Clarinett och hade Chokladen som handhäst, hon är jättebra att ha dom handhäst men hon och Clarinett smågnabbar hela tiden, precis som syskon! Vilket de i och för sig är också med samma pappa, Canterbury. Sen red jag lite dressyr på Grå innan jag åkte till det andra betet och tömkörde ut Miroque i skogen! Det är bra förberedelse inför jag ska rida ut honom sen. 
 
Snabbfika och i väg på Hammarn och köpte stängsel och foder, sen snabbmiddag och i väg på lektioner. Sist på rundan red jag Miroques mamma, jättetrevlig häst som jag ridit några gånger tidigare, och när jag precis suttit av ringde Linda och en häst var ute! Även om det var lugnt då så ville jag ju hem och laga hagen, men när jag svängde in hos Nisse för att hämta stolparna jag köpt då var det två hästar lösa där med!! 
 
Stoppade in de hästarna, fixade i ordning min trasiga hage och tömkörde Wille en sväng i skogen också. Klockan var 22.30 när jag åkte från betet, men Nisse var inte klar så en klämd macka till kvällsfika och sen fodrade jag hans hästar medan han lagade sina hagar. Vid midnatt var vi klara, som vanligt alltså!!
 
Clarinett och Chokladen på tur!
 
 
Wille jobbar i töm! Den här hästen kommer bli snygg!
 
 
 
 
 
Härliga kvällar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0