Kaos-lördag!

Gruvade mig rejält för denna dag på Ica, men det gick ju det med! Anledningen till att det kändes gruvsamt var att vi har många sjukskrivna i personalen så det var i kassan jag, en tjej som bara jobbat två halvdagar och testat kassan och chefen som typ aldrig sitter i kassan... Det var stressigt och rörigt, men det gick! Och nu bara 5 dagar kvar till semestern!
 
Innan jobbet så tog jag Lilla Grå i töm, hon ser jättefin ut nu och har kommit upp lite i formen. Efter jobbet och middag så började jag och Linda med att hänga på Wille. Vi höll till vid stallet och där lutar det lite, unghästarna har ofta lite svårt med balansen i backarna när man rider i början. Wille är stor och gänglig, och har dålig lite balans vilket ju inte är konstigt, så det var bra träning att hänga på honom i backarna! Sen satt jag på honom ett par gånger på halt. Jag tycker att det är viktigt med unghästarna, och speciellt dessa stora, gängliga och överrörliga unghästar, att de verkligen får tid att hitta balansen med ryttare och får styrka att bära sig rätt. Här får man inte ha bråttom utan ge dom tid och förutsättningar, det tjänar man på sen med hållbara hästar. Jag personligen vill jobba mycket med skritt i skogen för att bygga upp dom och jobb i tex töm utan ryttare. Och det är nog ännu viktigare med viloperioderna för dessa stora hästar. Sen får man se upp för även mindre hästar kan vara gängliga och obalanserade och behöva extra tid och jobb!
 
Sen åkte vi ner till betet och red ut med Bea, Clarinett och Lemonaden som handhäst. Lemonaden musklad på sig, ryggen är mycket mer avspänd och rörlig och jag börjar bli sugen att rida igen!
 
Hann skriva några fakturor och till kvällsfika långfil och jordgubbssylt som jag hängt upp mig på nu, så gott! Nu ladda om inför i morgon på Ica!
 
Lilla Grå i hagen!
 
 
Chokladen och Wasabi är rätt lika varann. Chokladen är fortfarande större men det är nog en tidsfråga!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0