Kaffe-tisdag!

Jag är inte avundsjuk på de i Europa som har 40 grader varmt men visst vore det trevligt att kunna jobba utan jacka på sommaren?
 
Besiktade bilen i morse, var nervös om jag ens skulle få köra därifrån och därför ganska positivt överraskad. Den fick visserligen 7 tvåor, men det mesta skitgrejer dom lampor och sen de saker jag visste sedan tidigare. Känns nog värt att laga bilen ändå!
 
Sen jobbade jag lite hästar på gården. Först red jag Miroque lite på banan, nu känns det som nästa steg är att börja kunna komma ut från banan! Och så traven också men det är inte så långt bort! Red även Beroza, med henne fick jag jobba med takt och tempo. Sen försökte jag lära känna Wille den nya hästen lite genom att sätta fast honom vid stallet, borsta och så la jag på ett par sadlar för att kolla vart vi ska börja.
 
Sen blev det mat på byn och kaffe hos Paula med familj, blev ganska många koppar kaffe och mycket surr men till slut kom jag igång med kvällspasset nere hos stona. Longerade Lemonaden galopp-programmet light, har en plan att hon ska få jobba med det lite för att få ordning på ryggen och kroppen. Men hon känns mycket mjukare i ryggen nu! Sen jobbade jag både Bea åt Linda och sen Clarinett i töm. Avslutade med mer kaffe hos en annan granne på byn. Känns som att det blivit mycket kaffe i dag!
 
Clarinett i kvällssolen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0