Livet på landet!

Alltså man ska väl inte bli förvånad egentligen, men man undrar ju om det verkligen kommer gå att bo och verka på landet i framtiden?
 
Ica-jobb 12-20 i dag, så jag började i stallet. Jobbade Beroza i töm, hon var jättefin! Och sen red jag Miroque, han red jag ut från banan och styrde runt träd! Det gick jättebra, han tyckte att det var roligt men det bästa var nog alla löv man kunde försöka tjuva till sig! Sen tog vi och testade lite trav på banan också! Bara några korta sträckor i dag men han förstod vad det gick ut på! 
 
Efter jobbet så longerade jag galopp-programmet med Lemonaden, fast lite kortare intervaller, och där var det meningen att dagen skulle vara slut. Men Nisse gjorde hage fast klockan var över 22, detta pga av att några kört cross i en av hästhagarna och skrämt ut hästarna på vägen!!!  Jag behöver inte säga vad jag tänker va? Ofta funderar jag på hur det har blivit att ha djur och driva verksamhet på landet. Det ska vara fint med betande hästar och öppna landskap, men inget går störa friden och alla har rätt till allt. All vett och bondförnuft verkar vara bortblåst!
 
Miroque tränar styrning!
 
Lemonaden hade publik i kväll:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0