Dressyrträvling!

Först tänkte jag ge upp tävlandet helt, vilket jag ju egentligen nästan gjort sista åren redan, men jag tror kanske att jag ska ge det några chanser till! Men jag hoppas verkligen att det lossnar nu...
 
Dressyrträvling med Clarinett i dag men eftersom jag inte startade förrän senare på dagen så tömkörde jag Wille först. Han är tömkörd sedan tidigare men jag ville checka av lite och se hur vi samarbetar, gick rätt bra ändå. 
 
Sen packade jag in allt i bilen, flätade Clarinett, plockade upp Elise på vägen och åkte mot det som egentligen är min hemmaklubb (men tävlar för Nylands Hästsportlag i år eftersom jag är mest där) och dressyrträvling LB:2. Med facit i hand så tog jag ut Clarinett alldeles för tidigt! Jag trodde att hon skulle vara spänd, okoncentrerad och tjafsig, och hon började direkt med att bli rädd för en människa och stirrade och blåste... Men all spänning försvann när jag började rida henne, och hade jag fått starta när jag hade ridit henne en kvart så hade det nog gått bättre. Då var det mer än en halvtimme kvar till min start! När det var dags var Clarinett trött och seg, ögon föll nästan igen på henne när vi stod stilla, för denna sommar ovanligt varmt och kvavt gjorde det inte bättre och hon blev bara längre och lägre i formen ju längre jag red. Usla poäng men vi kom igenom programmet. Mer konditionsträning behövs! Misstänker också att hon sovit dåligt när hon stått i egen hage sista dagarna. 
 
Vi stannade och fikade och tittade innan hemfärd. Sen longerade jag galopp-programmet med Lemonaden innan tidig nattning av hästarna. Vi gjorde middag, åt glass till efterrätt och nattade Nisses hästar, och segade i soffan... Nya tag framöver!
 
Nyflätad i väntan på lastning!
 
Elise fotade under dagen:
Väntan, och där såg Clarinett ganska pigg ut!
 
Från programmet
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0