Bokföringsväder!

Igår regnade det som en kontrast till de sista dagarnas värme!
 
Jag började ute, red först Chokladen. Har bestämt mig för att hon ska få skritta i skogen fram till jag får till en kiropraktortid till henne. Innan jag red så kastade hon sig igen, har gått bra nu och hon har bara kastat sig en gång i sommar och då gav hon sig ganska direkt. Det gjorde hon inte igår förrän halsremmen åkt fram över öronen och hon kom loss, har inte varit med om någon häst som varit så knepig med uppbindningen, utom möjligen Taggen. Bea åt Linda kan kasta sig emellanåt men blir inte lika panisk, Taggen kastade sig ofta, nästan varje gång, han hade inte samma panik men kastade sig desto oftare, men om han stod tex i en stallgång gick det bra. Jag vet inte vad jag ska göra med Chokladen eftersom hon blir så fruktansvärt panisk när det händer, men står helt lugnt mellan, inte konstigt att hon blir skev i kroppen! Vi skrittade i alla fall ut på hyggena och hon fick lyfta på benen.
 
Sen red jag lite dressyr på Clarinett i den gamla beteshagen, tyvärr började det regna då så det blev halt så blev ganska lugnt. Sen var planen att plocka ner hage men det kändes inte lockande i regnet så i stället fick det bli bokföring hela eftermiddagen! 
 
När jag hade lessnat på bokföringen så kom Linda förbi, jag gjorde pizza och sedan åkte vi och red. Det regnade fortfarande när vi kom till hagen och hästarna var spända i början, men regnet gav med sig och det blev en bra tur. Jag red Gråsom var riktigt pigg när spänningarna lagt sig! Sen hjälpte vi Nisse att betäcka ett sto och sen varm choklad och rostade mackor till kvällsfika! 
 
Chokladen efter ridningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0